Het Licht van de Natuur : Het landschap in tekening en aquarel door Van Dyck en tijdgenoten - Royalton-Kisch, Martin (Antwerpen : Antwerpen Open, 1999)
Zampieri, Domenico ; Napoletano, Filippo ; Barbieri, Giovanni Francesco ; Avercamp, Hendrick ; Visscher, Claes Jansz. ; Van De Velde, Esaias ; Buytewech, Willem Pietersz. ; Vroom, Cornelis Hendricksz. ; Molijn, Pieter ; Van Goyen, Jan ; Saenredam, Pieter Jansz. et al.
Van Dyck - Inspirerende landschappen, Rubenshuis, Antwerpen, 15 mei - 22 augustus 1999, British Museum, London, 10 september - 28 november 1999
boek
Keywords: Van Dyck