Questioning Europe : Reinterpretations within Photography - Balsells, David; Barents, Els; van Bennekom, Josephine; Dufek, Antonín; Eskildsen, Ute; Frisinghelli, Christine; Haveman, Mariëtte; de Jong, Joop; Keski-Korhonen, Ritva; van der Lugt, Reyn; Meyer, Robert; Noble, Alexandra; et al. (Rotterdam : Uitgeverij 010 Publishers, 1988)
Cox, Marina ; Geysels, Ludo ; Godefroid, Jean-Louis ; Janssis, Jean ; Sack, Stephan ; Jasansky, Pavel ; Prekop, Svolík, Miro ; Zidlícky, Vladimir, Zupník, Peter ; Furuya, Seiichi ; Moscouw, Michaela ; Willmann, Manfred et al.
The first Fotografie Biënnale Rotterdam was held from 20 august to 2 october 1988
boek