Gent '86 - Van Mulders, Wim (Antwerpen : ICC, 1986)
Decq, Bart ; De Neef, Dirk ; D'Hondt, Ivan ; Elliott, Bruce ; Mannaers, Werner ; Ricourt, Wim ; Van de Velde, Ludwig ; Van Oost, Jan ; Bouttens, Philippe ; Castelein, Ingrid ; Cuvelier, Werner ; Decordier, Thierry ; De Baere, Hugo ; Depoortere, Luc ; De Smet, Eric ; Matthys, Danny ; Ritzen, Barthel ; Slock, Lucy ; Calberson, Della ; Delvoye, Wim ; Desmet, Etienne ; Mugo ; Sleppe ; Van Sompel, Willy
eng
Tentoonstelling Gent '86 gaat door op 3 plekken, ICC, Antwerpen + Cultureel Centrum Berchem, Berchem + Galerij De Zwarte Panter, Antwerpen van 11 januari - 9 februari 1986
boek