Punt Komma : 15 grafische vormgevers van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Gent. - van Den Abbeel, Jan (Gent : KASK optie grafische vormgeving, 1999)
Kimpe, Stephane ; Verstraete, Wilbert ; Deroy, Ann ; Geens, Jill ; Vanderbeke, Kristof ; Beuys, A.F. ; Bekers, Gerrit ; Vervaet, Sammy ; Verbrugge, Veerle ; Goethals, Francis ; D'Hondt, Sylvia ; Van Den Driessche, Ruth ; De Wolf, Heidi ; Simoen, Christophe ; Van Den Abbeele, Wim
Punt Komma, 15 grafische vormgevers van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten stellen hun afstudeerprojecten voor, Caemersklooster, Gent, van 12 tot en met 20 juni 1999
Gift Flanders DC
boek