Diepdruk : tentoonstelling in het Exlibris : Naar aanleiding van het inrichten van het diepdrukatelier en het in gebruik stellen van de etspers van Antoon Herckenrath (overleden 12 okt. 1977). - Heynderickx, Th. (Sint-Niklaas : Stadsbestuur Sint-Niklaas, 1978)
Ipse, F ; Denham Parker, Evelyn ; Schroeter, Herman M. ; Connel, Frank ; Chaytor Joshua D. ; Earle, Anthony ; Bernheim, Henry C. ; Earle, Antony ; Bernheim, Henry C. ; French, Edwin Davis al.
Diepdruk, Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas, van 7 tot 29 oktober 1978
boek