Affiche Folder : Cobra Power of Print 2011. - Klaes, Annik (Antwerpen : Prospekta - centrum voor kunstcommunicatie, 2011)
Maelfeyt, Jurgen ; Boudens, Paul ; Beck, Françoise ; Bussaer, Michaël ; Cuypers, Jef ; De Buysscher, Sam ; Kritis, Joris ; Hautekiet, Tom ; Peeters, Julie ; Ibsen, Oliver ; Dooreman ; Timmermans, Mathias ; Vrancken, Olivier ; Geens, Mathilde ; Brusatto, Geoffrey ; Lemmens, Fre ; Feyter, Frederick ; Verrept, Paul ; Lutin, Liesbet ; jardinCOUR ; Van der Elst, Kurt ; Demey, Kris ; dinge (Desmet, Dieter) ; Helbig, Britt ; Afreux (Debruyn, Tobias) ; Afreux (Leysen, Gerard) ; Vissers, Bert ; Vandejong (Pindat, Lucie) ; Houbrechts, Herman ; Deblauwe, Dirk ; Mentens, Livin ; Schoeters, Ann ; Rutten, Monique ; Driessen, Ludovic ; Waddingham, Tony ; Dawn, Jens ; Lutin, Liesbet ; Daems, Bob ; Goos, Ties ; Ars Grafica (Bleusé, Charles) ; ronny & Johny (Duquenne, Ronny & Van de Vyver, Johny)
Cobra Power of print 2011, Prijsuitreiking 8 december 2011
boek