Levenswerk II : de kunstbemiddelaars. - van Rhijn, Lynne; Haveman, Mariëtte (S.l. : Uitgeverij Pels & Kemper, 2017)
van Os, Henk ; Brandt Corstius, Liesbeth ; Bex, Flor ; de Decker, Anny ; Campert-Wolf, Deborah ; van Krimpen, Wim ; van Ginneken, Lily ; Fuchs, Rudi
Levenswerk II - de kunstbemiddelaars, Museum voor Hedendaagse Kunst M HKA, Antwerpen
boek
Keywords: Luyten, Margriet