Belgium is Design : Belgian Matters. - Oosterlink, Christian (Brussel : Wallonie-Bruxelles Design Mode, 2016)
Carretero, Julien ; De Ceulaer, Maarten ; Delbart, Frederik ; Gernay, Damien ; Hamacher, Kaspar ; Högner, Christiane & Lommée, Thomas ; LeviSarha ; Mees, Marie & Biasino, Cathérine ; Van Severen, Muller ; Renault, Julien ; Storms, Ben ; Unfold ; van de Walle, Mathias et al.
Milan Design Week 2016, A Matter of Perception : Tradition & Technology, Palazzon Litta, Milan
Interieur. Design: Tentoonstellingen. Beurzen
boek