Keramiek : Uit België, Nederland & Duitsland. - Walgrave, Jan; Keramiek Galerie Piet Kerkhof - Heleen Dekkers (Bornem ; Neerpelt ; Strombeek-Bever : Cultureel Centrum Bornem : P.I.C.S. Dommelhof : Cultureel Centrum Strombeek-Bever, 1986)
Crape, Urbain ; Kerkhof, Piet ; Dekkers, Heleen ; Minnaert, Philip ; Muys, Herman ; Muylaert, Monique ; Steyaert, Frank ; Broekema, Wil ; Holthuis, Joop ; Oldenhof, Ben ; Poschl, Veronica ; Verwiel, Jos ; Gobbels, Horst ; Naethe, Thomas ; Overberg, Rolf ; Ternes, Rita ; Prus, Mira
Keramiek uit België, Nederland & Duitsland, Cultureel Centrum Bornem, Bornem, 14 tot 30 november 1986 ; P.I.C.S. Dommelhof, Neerpelt, 13 tot 28 december 1986 ; Cultureel Centrum Strombeek-Bever, Strombeek-Bever, 9 tot 25 januari 1987
boek