De glazen eeuw 5 : Leerlingen & gezellen : Werk van studenten IKA Mechelen - Rietveld Academie Amsterdam - Design Academy Eindhoven. - van der Burght, Angela (Nijkerk : Vereniging van Vrienden van Modern Glas, 2006)
Cattrysse, Ariane ; Van Cauteren, Paul ; Gesquière, Marjan ; Marcelis, Anouk ; Nelissen, Hugo ; Olislaegers, Daniël ; Prims, Klaar ; Segers, Anja ; Kågebrand, Helena ; Maurer, Katrin ; Van Overschelde, Frederic ; Sato, Ryoko ; Urselmann, Ellen ; Bovee, Annemiek ; de Greef, Lara ; van Grootel, Jasper ; Horstman, Monique ; Houben, Marjolein ; Pelikan, Alexander ; Sitton, Gilad ; Westerneng, Pietie ; Brons, Anna ; Bogman, Carmela ; van den Haak, Jannita ; Bosch, Jan Willem ; Navarro, Manon ; Trentmann, Peter ; van Heijst, Anouk ; Cohen, Boaz ; Braun, Brigitte ; van den Dobbelsteen, Kazoe ; Schipperheijn, Kim
Catalogus bij de tentoonstelling 5. Leerlingen & Gezellen / Apprentices a Journeymen, Glaskunstbeurs, Leerdam, 8-10 september 2006
boek