Ezkerraldea Plastika 6 - Sixto, Rita (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila, 1998)
Albizu, Agustín ; Bengoetxea, Joseba ; Berruezo, Txetxu ; Benito, José Luis García ; Miranda, Jesús Angel ; Raso, Fidel
deel 6 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen azn de tentoonstellingen (11 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tentoonstelling in Santurtzi van 18 september tot 7 oktober, in Portugalete van 9 tot 28 oktober, in Gallarta van 30 oktober tot 13 november, in Muskiz van 16 novemlber tot 2 december, in Barakaldo van 4 tot 19 december, in Sestao van 22 december tot 10 januari
boek