Ezkerraldea Plastika 3 - San Martín, Javier (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila, 1997)
Aguirrezabala, Roberto ; Bada ; Revuelta, Mabi ; Rueda, Sonia ; Sáiz, Santi
deel 3 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaja die deelnemen aan de tentoonstellingen (11 delen + cirriculum in koffer)
collectieve tentoonstellingen in Sestao van 26 september tot 18 oktober, in Portugalete van 21 oktober tot 5 november, in Gallarta van 7 tot 22 november, in Muzkiz van 25 november tot 12 december, in Santurtzi Cruces van 15 tot 31 december
boek