Belgisch Design Belge : Belgian Design. - De Naeyer, Christine (Brussel : CFC-Éditions, 2021)
Baugniet, Marcel-Louis ; Braem, Renaat ; Catteau, Charles ; Dewez, Nathalie ; Dupuis, Jacques ; Gevers, Christophe ; Gilles, Alain ; Hendrickx, Alfred ; Hoste, Huib ; Lust, Xavier ; Van Severen, Muller ; Serrurier-Bovy, Gustave ; Stynen, Léon ; Van Der Meeren, Willy ; Van Severen, Maarten ; Wabbes, Jules ; Willenz, Sylvain ; ACEC & Nova ; Meurop ; Prodata Systems ; 40p ; Ove
Belgisch Design Belge, Design Museum Brussels, Brussel, permanente tentoonstelling
boek