Rosa, rosa, rosae, rosae. - Hatzigeorgiou, Pauline Editor (Bruxelles : s.n., 2021)
Alicia Jeannin, Alicja Melzacka, Angela Detanico & Rafael Lain, Annaïk Lou Pitteloud, Audrey Cottin, buren, Charlie Usher, Eleanor Ivory Weber, Eva Giolo, Henry Andersen, Jan Vercruysse, Maíra Dietrich, Marc Buchy, Maxime Jean-Baptiste, Niels Poiz, Oriol Vilanova, Sabir, Slow Reading Club, Sofia Caesar, Surya Ibrahim, Yiannis Papadopoulos, Yoann Van Parys
De tentoonstelling "rosa rosa rosae rosae" wordt georganiseerd door vzw SB34 in samenwerking met Maison Pelgrims. De tentoonstelling geniet de steun van de Gemeente Sint-Gillis/Dienst Cultuur, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest/Imago Brussel, COCOF, Fédération Wallonie-Bruxelles en de Nationale Loterij. Het kunstenaarsboek wordt ondersteund door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest/Imago Brussel en de Fédération Wallonie-Bruxelles/Aide à l'Édition.
Dit boek werd uitgegeven ter gelegenheid van de tentoonstelling "rosa rosa rosae rosae" die van10/09 tot 23/10/2021 plaatsvond in het Pelgrimshuis, Brussel
boek