Pletskud : Vaerker fra Astrup Fearnley Samlingen - Kvaran, Gunnar B.; Lund, Jenny Lederballe Pedersen, Lotte S. (Ishoj : Arken Museum for Moderne Kunst, 2003)
Kielgast, Anne ; Levine, Sherrie; Prince, Richard; Goldin, nan; Ruff, Thomas; Gursky, Andreas; Struth, Thomas; Quinn, Marc; Hirst, Damien; Sherman, Cindy; Nauman, Bruce; Gober, Robert; Gonzalez-Torres, Felix; Whiteread, Rachel; Warhol, Andy; Koons, Jeff; Lawler, Louise; Ray, Charles; Gordon, Dauglas; Anbtoni, Janine; Sachs,Tom
Pletskud, Vaerker fra astrup Fearnley Samlingen, Arken Museum for Moderne Kunst, Ishoj, 21 juni - 31 august 2003
boek