Henry van de Velde Awards 20. - Bogaerts, An; Borka, Max; Bulcke, Soetkin; Haentjens, Elien ([S.l.] : Flanders DC, 2020)
Sijmons, Erik ; Studio Plastique ; Niko ; Ecover ; Demetra ; Gymna Pro ; EMC ; Oase ; GO! IXZO! ; Tek Stiel ; Vibe ; Morrow ; Zyzo ; Hey Jute ; Lunair ; Twin Mirrors ; SportKompas ; Toddler Zoo ; Woningpas ; B401 Bruggenbouwers ; Helblauw ; Opera Vlaanderen 18/19 ; The Light Machine ; The Waterbench ; Touchswitch
Henry van de Velde Awards 20, BOZAR Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 23.01.2020-29.03.2020
Schenking Flanders DC
boek