Sex doet een weekje nex : Take 1,2,3 in 23 shots. - Bierens, Cornel; Bosma, Marja; Moritz, Ernst; Ros, Lies (Utrecht : Centraal museum, 1998)
van Koningsbruggen, Rob ; Immendorff, Jörg ; van Oers, Mai ; Oudt, Bas ; Visser, Carel ; Vulto, Jos ; Dumas, Marlene ; Remy, Tejo ; de Rooy, Jacobien ; van de Pavert, Jan ; Huber, Thomas ; Staal, Niels ; van Keulen, Floor ; Mik, Aernout ; Wallin, Magnus ; Tuijtel, Piet ; van der Spek, Arjanne ; Claassen, Tom ; Polhuis, Gerard ; Domburg, Bart ; Mandersloot, Frank ; van Muiswinkel, Wineke ; van Dongen, Paul ; Mulders, Marc ; van Vught, Reinoud
Uitgegeven n.a.v. de 'Takes', een serie van drie tentoonstellingen die het Centraal Museum in 1996 en 1997 organiseerde.
boek