Academische studieprent: gezicht. - Demarteau, G. (Paris : Demarteau Graveur du Roi)
Lithografie naar rood krijt. Dessiné par Pierre 1er Peintre du Roi.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Pierre, Jean-Baptiste Marie