Mein erstes haus : Recent werk van jonge Vlamingen. - Dubois, Marc; Kieckens, Christian; Vandermarliere, Katrien (Antwerpen : Stichting Architektuurmuseum : deSingel, 1994)
Achtergael, Lieven ; Barbier, Hans ; Belderbos, Marc ; Biecorff c.v. ; Buelens, Geert ; Cleuren, Guy ; Coussée, Ralf ; Goris, Klaas ; Dejaeghere, Lieven ; Deprez, Koen ; Zelck, Francis ; Depuydt, Anne Mie ; François, Pascal ; Architectenburo Govaert & Vanhoutte ; Kint, Peter ; Laethem, Johan ; Nys, Rik ; Ponette, François ; Schoonjans, Yves ; Van Bogaert, Gilles ; Van Daele, Erik ; Vandekerkhove, Dirk ; Van der Kelen, Pascal ; Van Dermeersch, Werner ; Van Duysen, Vincent ; Van Synghel, Koen ; What A Wonderful World
Mein erstes haus. Recent werk van jonge Vlamingen, deSingel, Antwerpen, 26 januari - 6 maart 1994
boek