Wijvenwereld : vrouwen in de middeleeuwse stad. - Haemers, Jelle, 1980-; Bardyn, Andrea 1991-; Delameillieure, Chanelle 1992- (Antwerpen : Uitgeverij Vrijdag, 2019)
Artikelen over de maatschappelijke positie van de vrouw in de middeleeuwen, met name in de Zuidelijke Nederlanden en vooral Brabant.
boek
Keywords: 925.9 -- geschiedenis - Middeleeuwen : overige onderwerpen