De Nieuwe Morgen : Impressionisme, symbolisme en expressionisme in Vlaanderen - Boyens, Piet; Van Humbeeck, Sabine (Tielt : Lannoo Uitgeverij, 2018)
Brusselmans, Jean ; Cantré, Jozef ; Claus, Emile ; Courtens, Franz ; Daeye, Hippolyte ; Degouve de Nuncques, William ; De Saedeleer, Valerius ; De Smet, Gust ; De Smet, Leon ; Ensor, James ; Evenepoel, Henri ; Finch, Willy ; Heymans Jozef, Adriaan ; Huys, Modest ; Jespers, Floris ; Jespers, Oscar ; Khnopff, Fernand ; Laermans, Eugène ; Lemmen, Georges ; Malfait, Hubert ; Minne, George ; Montigny, Jenny ; Permeke, Constant ; Rops, Félicien ; Saverys, Albert ; Servaes, Albert ; Smits, Jakob ; Spilliaert, Léon ; Tytgat, Edgard ; Van den Abeele, Albijn ; Van den Berghe, Frits ; Van de Velde, Henry ; Van de Woestyne, Gustave ; Van Rysselberghe, Théo ; Vogels, Guillaume ; Wouters, Rik
De Nieuwe Morgen - Vlaamse kunst, symbolisme tot expressionisme 1890-1930, Museum van Deinze en de Leiestreek, Deinze, 20 oktober 2018 tot 27 januari 2019
boek