Alícia no sap el seu rostre - Bonet, Pilar; Cuyàs, Jordi (Girona : Fundació Espais d'Art Contemporani, 2000)
Alberch, Núria ; du Croo, Karin ; Puig, Ita ; Rivera, Mapi
Alícia no sap el seu rostre, Fundació Espais d'Art Contemporani, Girona, Del 25 de febrer al 8 d'abril del 2000
boek