Henry van de Velde Awards 22. - Borka, Max; De Schauvre, Christophe; Haentjens, Elien; Massoni, Giovanni; Sturm, Bas ([S.l.] : FlandersDC, 2022)
Segers, Wim ; Langendries, Lore ; Renson ; Voxdale, Coatex & Ergotrics ; Pars Pro Toto ; Studio Dott. ; Minze Health ; Achilles Design ; Pinkoliv ; Cobbaert, Delphine ; Druant, Sam ; Sintobin, Heleen & Boto, Maria & Laboratorium ; Biobased Creations, Stichting Nieuwe Helden ; Verbaenen, Walda, Readsearch (PXL MAD School of Arts / Hasselt University) ; LUCA School of Arts ; Granstudio ; Create.eu ; Livable Platform & Circular Matters, o.l.v. Sep Verboom ; Onbetaalbaar ; Utilise.Objects ; Kern02 ; Verplancke, Klaas ; Pjotr ; Pycke, Kristof (Kreon) ; Depot Roel Vandebeek ; Terweduwe, Emma ; DRDH Architects ; Decoratelier Jozef Wouters ; Lambeens, Manon
Henry van de Velde Awards 22, BOZAR Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 08.02.2022 - 10.04.2022
boek