Gent Xtra bold : helden - trekpleisters - inconen - feiten. - Winters, Sanny (Tielt : Lannoo, 2015)
Sanny Winters werd voor 'Belgium xtra bold' bekroond met het Henry van de Velde label 2014 en genomineerd voor het best vormgegeven boek in 2014. Met een nieuw en positief boek over de Artevelde stad trekt ze deze lijn door. In haar kenmerkende stijl en op basis van het alfabet ontleedt ze de stad en haar inwoners en komt ze tot de essentie. Stroppendragers, de Gentse Feesten, het Gravensteen, de helden, de boeiendste plekken en markantste feiten en talloze andere actuele en historische gebeurtenissen komen aan bod. Een juweel van een boek. Een must-have voor alle inwoners en liefhebbers van de stad. Verrijkend, plezierig, grafisch, intelligent.
Tekst in het Nederlands, Engels, Frans en Gents
boek