Uit de Rijkscollectie - Kuyvenhoven, Fransje (Zwolle ; Amersfoort : Waanders Uitgevers : Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, 2014)
Appel, Karel ; Blok, Diana ; Bogart, Bram ; Bol, Kees ; Erfmann, Ferdinand ; Fruytier, Wil ; Gestel, Leo ; Gispen, Willem ; Gordijn, Herman ; Heesen, Willem ; Israëls, Isaac ; Lindhout, William ; Luns, Huib ; Marinus, Kees ; Ongenae, Josef ; Opland ; Pieneman, Nicolaas ; Rinsema, Thijs ; Rueb, Gra ; Schotel, Anthonie ; Snoeck, Jan ; Sorgh, Hendrick ; Stanzione, Massimo ; van Dam, Willem ; Van De Velde, Henri ; van der Heijden, Peter ; van Gogh, Vincent ; van Meegeren, Han ; Veringa, Jan ; Wessing, Koen
boek