De Afbeelding in een Keerpunt : Mario Callens Luisella Carretta Federica Marangoni Marco Pellizzola Fried Rosenstock Enzo Tinarelli - Conti, Viana; A. Demedtshuis, St. Baafs Vijve; Gallerie de Peperbusse, Oostende (Ravenne : Edizioni Essegi, 1992)
Callens, Mario ; Carretta, Luisella ; Marangoni, Federica ; Pellizzola, Marco ; Rosenstock, Fried ; Tinarelli, Enzo
De Afbeelding in een Keerpunt, A. Demedtshuis, St. Baafs Vijve, 4 - 27 september 1992 / Gallerie de Peperbusse, Oostende, 17 october - 5 november 1992
kunstcatalogus