SONSBEEK '16 : transACTION. - Smulders, Edith; van der Linde, Marijke; ruangrupa (Arnhem : Stichting Sonsbeek Internationaal, 2016)
ter Avest, Alphons ; Rothuizen, Jan ; KUNSTrePUBLIK ; Voerman, Rob ; de Boer, Maze ; Slavs and Tatars ; Biscotti, Rossella ; Cinema Caravan ; Gupta, Shilpa ; de Jong, Folkert ; van Braak, Kevin ; Bell, Richard ; Cordero, Louie ; Prawoto, Eko ; Stad van de Kinderen ; Jatiwangi art Factory ; Vanhoe, Reinaart ; Glissenaar, Jeroen ; Blum, Michael ; Soekarna, Marishka ; Diaz Morales, Sebastián ; Salvatus, Mark ; Nnamari ; Naamloozz ; Hartono, Iswanto ; Magee, Fintan ; Sivanski ; Mixrice & Galerie De Vijf Ramen ; Galerie De Vijf Ramen ; Sadée, Juul ; Educatie ; Editorial team ruru huis ; Cráter Invertido & Motel Spatie ; Locatie Spatie x Motel Spatie ; Cut And Rescue ; contact Gonzo & Arnhemse Meisjes/Generale Oost ; Arnhemse Meisjes/Generale Oost ; ARKIPEL & Focus Filmtheater ; Tranzitdisplay & CODE ROOD ; CODE ROOD ; ruru huis ; CAMP (Center for Art on Migration Politics) & Arnhem voor Vluchtelingen ; Nkanga, Otobong ; Lim, Charles ; Libera, Zbigniew ; Rolla, Marco Paulo ; Chung, Tiffany ; Périot, Jean-Gabriel ; Villevoye, Roy & Dietvorst, Jan ; Kurniawan, Agung ; Begum Lipi, Tayeba ; Kotátková, Eva
boek