Shelf documents : art library as practice. - Hinrichs, Heide; Tang, Jo-ey; Haines, Elizabeth (Antwerp : Royal Academy of Fine Arts, 2020)
Onder de impuls van het second shelf project van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen werden 223 nieuwe titels geïntegreerd in de collectie. Niet-binaire, vrouwelijke en queer-artiesten en gekleurde kunstenaars moeten het hiaat opvullen om de diversiteit binnen de kunstbibliotheken te introduceren.
boek
Keywords: Kunst en maatschappij