Het wolkenpaviljoen - Regnerus, Jannie (Amsterdam : Van Oorschot, 2020)
Een architect reflecteert op zijn leven nu hij na het einde van zijn huwelijk een nieuw thuis moet opbouwen voor zichzelf en zijn dochtertje.
boek
Keywords: Bouwkunst; Romans en novellen ; oorspr. - Nederlands