Tauba Auerbach : S v Z - Becker, Joseph; Gheith, Jenny; Henderson, L. Dalrymple (San Francisco : Museum of Modern Art., 2020)
De paginering is tot de helft gewoon oplopend. In de inhoudstabel wordt aan deze nummers een s toegevoegd. Halverwege is ze aflopend, beginnend met de hoogste waarde en eindigend met de laagste waarde. In de inhoudstabel aangeduid met z. Men leest van s tot z.
Uitgave naar aanleiding van de tentoonstelling te San Francisco (San Francisco Museum of Modern Art) van 25 april tot 7 september 2020
boek
Keywords: Auerbach, Tauba