Congo as Fiction : Artworlds Between Past and Present - Guyer, Nanina; Falletta, Laura; Geary, Christaud M.; Guyer, Nanina; Dugo kakema, Nzomba; Mannes, David; Oberhofer, Michaela; Petridis, Constantine; Stenger, Jens; Strother, Z. S. (Zurich : Museum Rietberg, 2019)
Himmelheber, Hans ; Aanza, Sinzo ; Baloji, Sammy ; Balu Kuyangiko, Hilaire ; Bandoma, Steve ; Bobo, Fiona ; Magema, Michèle ; Mpane, Aimé ; Mwanza Mujila, Fiston ; Samba, Chéri ; Sambu, Yves ; Shongo, David ; Shula, Monsengo ; Tshindele Kapinga, Pathy
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Congo as Fiction,Art Worlds Between Past and Present, Museum Rietberg Zürich, van 22 november 2019 tot 15 maart 2020.
boek