This is The Feminist Killjoy. - Ahmed, Sara (Brussel : Engagementarts, 2020)
Maysa, Angela ; Albaos, Jay ; Janssen, Manon ; Coral-labs ; Santos, Janine patricia ; Almuni, Merce ; Xha, Iolanthe ; Eglantine, Nine ; Yamamoto-Masson, Lee, Aru ; xiri tara noir
bevat losbladige invoeging
Zine gemaakt naar aanleiding van Sara Ahmed's lezing 'Complaint as Diversity Work', Kaaitheater, Brussel, 18 februari 2020
boek