Contemporary Art and Digital Culture. - Gronlund, Melissa (Londen : Routledge, 2017)
Steyerl, Hito ; Moulton, Shana ; Leckey, Mark ; Colombo, Gianni ; Rosler, Martha ; Attia, Kader ; Benson, Frank ; Mroué, Rabih ; Atkins, Ed ; Paglin, Trevor ; Darling, jesse ; Stark, Francis ; Trecartin, Ryan ; Hirsch, Ann ; Lonergan, Guthrie ; Price, elizabeth ; Khalili, Bouchra ; Abu Hamdan, Lawrence ; Price, Seth ; Vierkant, Artie.
Impact van het internet en digitale technologie op hedendaagse kunst, financiële crisis van 2008, conflicten in het Midden-Oosten, globalisering, distributie identiteit, film, media, curatoren en kunstonderwijs
boek
Keywords: Gronlund, Melissa