Sounds Like Her. : Gender, Sound Art & Sonic Cultures - Eyene, Christine; Lane, Cathy; Voegelin, Salomé (Nottingham : Beam Editions, 2019)
Bailey, Ain ; Boyce, Sonia ; Sun Kim, Christine ; M'Bala, Elsa ; Mbida, Madeleine ; O'Keeffe, Linda ; Stawarska-Beavan, Magda.
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Sounds Like Her, New Art Exchange, Nottingham van 14 oktober 2017 tot 7 januari 2018.
boek