Generations and geographies in the visual arts. - Pollock, Grisela; Bal, Mieke; Bronfen, Elizabeth; Rogoff, Irit; Salamon, Nanette; Rowley, Alison; Hirschhorn, Michelle; Mastai, Judith; Himid, Lubaina; Betterton, Rosemary; Chun, Young-Paik; de Zegher, Catherine; et al. (New York : Routledge, 1996)
Saville, Jenny ; Spence, Jo ; Frankenthaler, Helen ; Tanning, Dorothea ; Orlan ; Penner Bancroft, Marian ; Vicuna, cecilia ; Yoon, Jin-Me ; Mendieta, Anna ; Yoshiko, Shimada; Himid, Lubaina ; Lichtenberg Ettinger, Bracha
Beeldende kunst en feministische theorie, seksualiteit, nationaliteit, imperialisme, migratie, diaspora en genocide
boek