The Gaze of Things. : Japanese Photography in the Context of Provoke. - Enguita, Nuria; Sas, Myriam; Yasumi, Akahito (Valencia : Bombas Centre d'Art Gens, 2019)
Tokiwa, Toyoko ; Narahara, Ikko ; Tomatsu, Shomei ; Hosoe, Eikoh ; Sato, Akira ; Kawada, Kikuji ; Hamaya, Hiroshi ; Hamaguchi, Takashi ; Araki, Nobuyoshi ; Takanashi, Yutaka ; Nakahira, Takuma ; Moriyama, Daido ; Nishimura, Tamiko ; Miyako, Ishiuchi ; Enokura, Koji
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling The Gaze of Things. Japanese Photography in the context of Provoke, 22 februari 2019 tot 2 februari 2020
boek