Knockando! : Kunstenaars aan het woord. - Theys, Hans (Antwerpen : Tornado Editions, 2019)
Fiszman, Isi ; Van der Weyden, Rogier ; Byars, James Lee ; De Keyser, Raoul ; Tuymans, Luc ; De Bruyckere, Berlinde ; Strik, Elly ; Dumas, Marlene ; Van San, Tamara ; Pinckers, Marc ; Claerbout, David ; Deleu, Luc ; Vandenberg, Philippe ; Ophuls, Ronald ; Devriendt, Robert ; Panamarenko ; Lohaus, Bernd ; Buggenhout, Peter ; Vanderlinden, Carole; Swennen, Walter ; De Lepeleire, Damien ; Devos, Danny ; Tyfus, Dennis ; Heck, Kati ; Janssens, Ann Veronica ; François, Michel ; Creten, Johan ; Van Caeckenbergh, Patrick ; Rombouts, Guy ; Wool, Christopher ; Wurm, Erwin ; Emin Tracy et al.
Hans Theys sprak de voorbije 40 jaar uitvoerig met meer dan 2000 kunstenaars. De teksten in het boek vormen daar de neerslag van. Het boek heeft een Nederlandstalige, een Franstalige en een Engelstalige variant.
Nederlands
boek