Serpentine Pavilion 2019. Junya Ishigami. - Ishigami, Junya; Obrist, Hans Ulrich; Gaudefroy, Isabelle; Galilee, Beatrice (Londen : Sepentine Gallery, 2019)
Baan, Iwan
Catalogus naar aanleiding van het Serpentine Pavilioen 2019, door Junya Ishigami and associates van 21 juni tot 6 oktober 2019
boek
Keywords: Ishigami, Junya