1971. A Year in the Life of Color. - English, Darby; Saunders, Raymond (Chicago : The University of Chicago Press, 2016)
Bowling, Frank ; Andrews, Benny ; Jones, Leroi; Lawrence, Jacob ; Ringgold, Faith ; Dover, Cedric ; Schapiro, Meyer ; Clark, Ed ; Thomas, Alma ; Loving, Alvin ; Ligon, Glenn ; Jaramillo, Virginia ; Poons, Larry ; Olitski, Jules ; Bradley, PeterEdwards, Melvin
Modernistische beeldhouwkunstenschilderkunst in de VS. 1971 aan de hand van twee tentoonstellingen: Contemporary Black Artists in America en The Deluxe Show
boek