incarNations. African Art as Philosophy. - Dujardin, Paul; Lauwers, Sophie; Diagne, Souleymane Bachir; Lacaille, Agnes; Ghysels, Marc; Nzewi, Ugochukwu-Smooth C.; Wilcox, Jennifer; Mupaya Kapiten, Didier; Koffi, Anna-Alix (Brussel : Bozar, 2019)
Willis Hank, Thomas ; Shonibare, Yinka ; Ba, Omar ; Douglas, Emory ; Sidibé, Malick ; Douglas, Stan ; Clarcke, Peter ; Brice, Lisa ; Pongo, Leonard ; Baloji, Sammy ; Muholi, Zanele ; Williamson, Sue ; Nkanga, Otobong ; Modisakeng, Mohau ; Mancoba, Ernest ; Lam, Wilfredo ; Wiley, kehinde ; Hugo, Pieter ; Ntambo, Nandipha
Collectie Sindika Dokolo
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling incarNations, Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, van 28 juni tot 6 oktober 2019
boek
Keywords: Dokolo, Sindika; Geers, Kendell