Women House. - Fisher Sterling, Susan; Chicago, Judy; Morineau, Camille; Pesapane, Lucia; Zapperi, Giovanna; Schor, Gabriele; Perry, Gill; Frigeri, Flavia (Washington D.C. : National Museum of Women in the Arts, 2018)
Accardi, Carla ; Almeida, Helena ; Ansarinia, Nazcol ;Bonvicini, Monica ; Bourgeois, Louise ; Bucher, heidi ; Cahun, Claude ; Camil, Pia ; Demetrakas, Johanna ; Dujourie, Lili ; Cunning, Lucy ; Hatoum, Mona ; Jürgenssen, Birgit ; Justesen, Kirsten ; Mack, Karin ; Melsheimer, Isa ; Muholi, Zanele ; Orta, Lucy ; Parente, Leticia ; Pepe, Sheila ; Rosler, Martha ; Sahal, Elsa ; De Saint Phalle, Niki ; Schapiro, Miriam ; Schnieder, Anne-marie ; Schouten, Lydia ; Simmons, Laurie ; Slinger, Penny ; Tixier, Laure ; Export, Valie ; Vasconcelos, Joana ; Vieira, Ana ; Whiteread, rachel ; Williamson, Sue ; Woodman, Francesca ; Yalter, Nil ; Yuan, Shen ; Zittel, Andrea
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Women House, National Museum of Women in the Arts , Washington D.C., van 9 maart tot 28 mei 2018
boek