Blind Faith. Between the Visceral and the Cognitive in Contemporary Art. - Schneider, Anna; Enwezor, Okwui; Lentini, Damian; Lorz, Julienne; Milnes, Daniel; Wolfe, Charles (München : Haus der Kunst, 2018)
Atkins, Ed ; Attia, Kader ; Balema, Olga ; Bonajo, Melanie ; Danz, Mariechen, B. Evans, Cécile ; Gyori, Andrea Eva ; Hipp, benedikt ; Hlobo, Nicholas ; Humeau, Marguerite ; KAYA ; Lippard, Hanne ; Mutu, Wangechi ; Nkanga, Otobong ; Rafman, Jon ; Ramirez-Figueroa, Naufus ; Reid Kelley, Mary ; Reynaud-Dewar, Lili ; Sbrzesny, Raphael ; Shaw, Jeremy ; Solar Abboud, Teresa ; Thomson, Jol ; Zink, Yi
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Blind Faith, Haus der Kunst, Munchen van 2 maart tot 19 augustus 2018
boek