The Place is Here : The Work of Black Artists in 1980s Britain. - Aikens, Nick; Robles, Elizabeth; Boyce, Sonia; Castagnini, Laura; Cherry, Deborah; Correira, Alice; Frank, Chandra; Givanni, June; Ifekoya, Evan; Johnson, Claudette; Wainwright, Leon; Price, Dorothy (Berlin : Sternberg Press, 2019)
Himid, Lubaina ; Black Audio Film Collective ; Jantjes, Gavin ; Kumari Burman, Chila ; Araeen, Rasheed ; Chambers, Eddie ; Boyce, Sonia ; Piper, Keith ; Hatoum, Mona ; Julien, Isaac ; Pollard, Ingrid ; Smith, Marlene ; Sulter, Maud ; Rodney, Donald ; Johnson, Claudette ; Lewis, Dave ; Biswas, Sutapa ; Ryan, Veronica ; Ondonkor, Mowbray ; Gregory, Joy ; Attille, Martina ; Gupta, Sunil ; Peters, Maybelle ; Adrus, Said ; Parmar, Pratibha
Gesprekken tussen zwarte schrijvers, kunstenaars en denkers in Groot-Brittanië tijdens de jaren tachtig, Margaret Tatcher, rasisme, 1980s
boek