Notes for an Artschool. - Toumazis, Yiannis; Verwoert, Jan; Groys, Boris; Ault, Julie (Manifesta 6 : Cyprus, 2006)
Gillick, Liam ; Rehberger, Tobias ; Sadek, Walid ; Vidokle, Anton ; Dexter Sinister ; Pellapaisiostis, Haris
Catalogus naar aanleiding van de voorbereidingen tot 6de editie van Manifesta, Nicosia, Cyprus, 2006
boek
Keywords: Abu ElDahab, Mai ; Waldfogel, Florian ; Vidokle, Anton