Fashion and Postcolonial Critique. - Elke, Gaugele; Achille, Louis Thomas; Baldoui, Jean; Carbet, Marie-Magdeleine; Checinska, Christine; Delhaye, Christine; Dogramaci, Burcu; Eismann, Sonja; Genge, Gabrielle; Haehnel, Birgit; Henry, Sabrina; Jennings, Helen; et al. (Berlijn : Sternberg Press, 2019)
Loos, Adolf ; 212 Magazine ; Shawky, Wael ; Kusuno, Tomoshigue ; Shonibare, Yinka ; Dogru, Emre
mode, postkoloniale kritiek, textiel, design geschiedenis, culturele studies, sociologie
boek