Kinshasa Chroniques-Kinshasa Chronicles. - Dominique, Malaquais; Aanza, Sinzo; De Boeck, Filip; Di Rosa, Hervé; Kouélany, Bill; Labourdette, Marie-Christine; Manga, Lionel; Mumbu, Bibish (Paris : Les Editions de l'oeil, 2019)
Aanza, Sinzo ; Baloji, Sammy ; Balu, Hilaire ; Banza, Céline ; Barret, rennaud ; Bibas, Benjamin ; Bodo Fils ; Micromega ; Bokondji, Christian ; Boliki, hervé ; Djikey, Julie ; Ditu, André ; Ekeba, Michel ; Ekete, eddy ; Elemba, Bebson ; Bebson de la rue ; Godret, Sébastien ; Hellio, Eléonore ; Olikas ; Kongo Astronauts ; Makengo, nelson ; 10 bureaux ; Mosengo, Don Bosco ; Orakle ; Mingiedi, Mega ; Wiyombo, Widjo
overzicht van actuele kunstscene in Kinshasa, 70 levende kunstenaars, performance, muziek, dans, beeldende kunst, fotografie, film, stripverhalen, slam en poezie
boek