Pradasphere. - Rock, Michael; Murg, Stephanie (Milan : Prada Arte, 2014)
Catalogus bij Pradasphere, een reizende tentoonstelling die de multivalente producten, projecten, processen, ambities en obsessies van en bij het Italiaans modehuis Prada exploreert.
boek
Keywords: Prada