Design X50 : Designregio Kortrijk Award. Innovatieve producten uit de regio Kortrijk - Creve, Leen; Design regio Kortrijk; Michiels, An; Serulus, Katarina (S.l. : Hannibal Publishing, 2017)
Twee jaar geleden bestonden deze vijftig designideeën nog niet. Nu wel. Dankzij denkers en doeners uit Designregio Kortrijk.
boek