The Yellow Press. : Periodical #5. - Vonk, Puck; Pieter, Vermeulen; Steenbergen, Anneleen; Van Brabandt, Petra (Antwerpen : St Lucas School of Arts, 2018)
Boliau, Ben ; Van herreweghe, Egon ; Meuris, wesley
interviews met onderzoekers aan St Lucas school of Arts, Antwerpen
boek