A Needle Walks into a Haystack. - Tallant, Sally; Huberman, Anthony; Pageard, Camille (Londen : Koenig Books, 2014)
Mai Abu Eldahab ; Antin, David ; Cruzvillegas, Abraham ; Cytter, Keren ; Huberman, Anthony ; Keefer, Angie ; Khan, Hassan ; Larson, Karl ; Myles, Eileen ; Pageard, Camille ; Robertson, Lisa ; Stadler, Matthew ; Said, Edward ; Szirtes, George
Schenking Antony Hudek
catalogus uitgegeven naar aanleiding van de Liverpool Biennial, Liverpool, 5 juli tot 26 oktober 2014.
boek